Вибух в Одесі спричинив боєприпас, який волонтер перевозив як сувеніри

Вибух в Одесі спричинив боєприпас, який волонтер перевозив як сувеніри

Укрінформ
Вибух в автомобілі волонтера, який увечері 2 грудня зупинили для перевірки одеські правоохоронці, спричинив один з вибухонебезпечних предметів, які власник транспортного засобу перевозив як сувенір.

Про це повідомило кореспонденту Укрінформу джерело у правоохоронних органах.

«Поліція Одеської області відкрила провадження щодо волонтера сусідньої області, який переміщав в автомобілі «в якості сувеніра» боєприпас. При перевірці правоохоронцями транспортного засобу на вул. Прохорівській в Одесі вибухонебезпечний предмет здетонував, завдавши поранень різного ступеня тяжкості семи особам, в тому числі цивільним», - зазначив співрозмовник агентства.

Потерпілі внаслідок вибуху зазнали поранень уламками боєприпасу, мінно-вибухових травм, переломів і рваних ран.

Кримінальне провадження відкрито за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У відділі комунікацій ГУ НП в області подробиці події не коментують.

«Можу лише сказати, що тривають слідчі дії за фактом незаконного поводження з боєприпасами, жодних коментарів з цього приводу поки що не надаємо», - сказала керівник відділу Любов Гордієвська.

Читайте також: Поблизу Мелітополя стався вибух

Як повідомляв Укрінформ, увечері 2 грудня в Одесі стався вибух, внаслідок якого постраждали семеро людей: двоє цивільних і п'ятеро поліцейських.

Патрульні поліцейські зупинили автомобіль на вулиці Прохорівській, під час перевірки якого виявили в багажнику вибухонебезпечні предмети. На місці події патрульні викликали слідчо-оперативну групу територіального підрозділу, після якого стався вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-