Евакуація з лівого берега: у Херсоні на три дні частково знімають заборону перетину Дніпра

Евакуація з лівого берега: у Херсоні на три дні частково знімають заборону перетину Дніпра

Укрінформ
У Херсоні на три дні знімають заборону перетину річки Дніпро у світлий час доби, що потрібно для евакуації населення з лівого берега.

Про це в Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"3-5 грудня знімається заборона перетину річки Дніпро на ділянці Річковий вокзал у світлий час доби. Це робиться для того, аби люди, які знаходяться на дачах на лівому березі Дніпра, могли евакуюватися до Херсона", – наголосив він.

Зазначається, що евакуація необхідна через можливу активізацію бойових дій на цій території. Тож у вказаний період буде знято заборону виходу на воду, але тільки у світлий час доби.

"Річкові переходи будуть дозволені на ділянці Річковий вокзал. На інших ділянках річки дозволу на переправу у названі дати не буде. У разі виникнення потреби у додатковому часі для прибуття на деокуповану територію, просимо громадян причалювати лише на Річковому вокзалі, як єдиному дозволеному місці", – зазначив Янушевич.

Читайте також: Дніпропетровщина відправила гуманітарний вантаж мешканцям Херсонщини

Він додав, що під час евакуації необхідно мати при собі документи, що засвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок обстрілу з боку російських загарбників у Херсоні пошкоджено електромережі, місто залишилося без світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-