На Харківщині росіяни обстріляли населені пункти чотирьох районів

На Харківщині росіяни обстріляли населені пункти чотирьох районів

Фото
Укрінформ
російські війська протягом доби завдавали удари по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Зокрема у Липицькій громаді після денних обстрілів росіян зайнявся другий поверх житлового будинку. У Вовчанську на відкритій території горіли очерет та трава.

«Після півночі у м. Куп'янськ внаслідок ракетного удару росіян є пошкодження будівлі, зруйнований гараж, повилітали вікна в приміщеннях. Без постраждалих», - зазначив Синєгубов.

Він також повідомив, що у Вовчанську внаслідок обстрілів дістав поранення 55-річний чоловік. Його госпіталізували, стан постраждалого - середній.

«Збройні сили України тримають позиції на всіх напрямках. Але окупанти не перестають тероризувати мирне населення, завдаючи ракетних та артилерійських ударів. Просимо жителів не ігнорувати сигналів тривоги», - закликав Синєгубов.

Читайте також: росіяни вдарили ракетами по селу на Харківщині: частково зруйнована п’ятиповерхівка, є поранені

Як повідомляв Укрінформ, ворог у кілька разів збільшив інтенсивність обстрілів Куп’янського району, в частині якого тривають бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-