МКІП та Google посилюють співпрацю з представлення української культури

МКІП та Google посилюють співпрацю з представлення української культури

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики і Google Україна посилять співпрацю з представлення української культури на світових діджитал-платформах.

Про це повідомляє МКІП за результатами зустрічі міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка і його заступниці Анастасії Бондар з директором Google Україна зі взаємодії з державними органами влади Олегом Якимчуком, передає Укрінформ.

Як зазначається, під час зустрічі йшлося про поточну співпрацю та майбутні проєкти.

"У межах співпраці з Google працюємо над реалізацією проєктів з розвитку культури, зокрема «Автентичної України». Запланували нові проєкти та розширення поточних з представлення культури України на світовій діджитал-платформі. Деталі вже зовсім скоро!» – зауважив Ткаченко.

Читайте також: Мармурові витвори українських митців демонструють на виставці в Італії

У МКІП нагадали, що створений спільно з компанією Google онлайн-ресурс “Автентична Україна” відображає об’єкти з Національного переліку нематеріальної культурної спадщини. Сайт також дозволяє здійснити віртуальні тури українськими оперними театрами, дерев’яними церквами та музеями просто неба.

Як повідомляв Укрінформ, платформа Google Arts & Culture створить український розділ, що міститиме матеріали про українські традиції, архітектуру, кухню, високе мистецтво та природні об‘єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-