Жінка, яка постраждала внаслідок ракетного удару у Києві, є росіянкою

Жінка, яка постраждала внаслідок ракетного удару у Києві, є росіянкою

Відео
Укрінформ
Жінка, яка постраждала внаслідок ракетного удару рф по житловому будинку у Києві у неділю і дитину якої раніше рятувальники витягли із-під завалів цього будинку, є громадянкою рф, вона тривалий час проживає у столиці.

Про це у Фейсбуці повідомив очільник Нацполіції Ігор Клименко, передає Укрінформ.

"Ранковий обстріл Києва. Наразі відомо про 5-х поранених, серед яких 7-річна дівчинка. В цей момент дістали з-під завалів її маму - 35-річну жінку. Вона є громадянкою рф, але тривалий час проживає у Києві. Передайте російським пропагандистам, що росія вбиває своїх громадян у багатоквартирних житлових будинках, називаючи їх у своїх звітах воєнними об’єктами", - написав він.

Клименко додав, що рятувальні роботи тривають, понад 200 поліцейських наразі працюють на місці події, зокрема 25 слідчо-оперативних груп Нацполіції та СБУ, які документують наслідки воєнних злочинів рф у столиці.

Читайте також: Кличко – про рятувальні роботи у Києві: Не можемо сильно заливати водою, аби не загинули люди

Він нагадав, що упродовж найближчих тижнів цей мікрорайон буде очеплений, щоб слідчі змогли якісно зібрати доказову базу. "Також захищатимемо залишені приміщення від мародерів та будемо допомагати евакуйованим людям забирати свої речі із домівок", - уточнив очільник Нацполіції.

Читайте також: На місці ракетного обстрілу у Києві працюють 87 рятувальників і 19 одиниць техніки

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці ворожа ракета влучила у 9-поверховий будинок у Шевченківському районі Києва. Частково зруйновано 7, 8 та 9 поверхи. Відомо про п'ятьох поранених, серед яких дівчинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-