На самітах G7 та НАТО лідери країн дадуть потужну відповідь російському варварству - Стефанчук

На самітах G7 та НАТО лідери країн дадуть потужну відповідь російському варварству - Стефанчук

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук переконаний, що на самітах "Великої сімки" (G7) та НАТО лідери країн дадуть потужну відповідь російському варварству.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

"Переконаний, що і на саміті G7, що відбудеться 26-28 червня в німецькій Баварії, і на саміті НАТО – 28-30 червня в Мадриді лідери повинні надати потужну відповідь цьому варварству, що триває в часі понад 4 місяців", - зазначив Стефанчук.

Він також прокоментував сьогоднішній ранковий обстріл багатоповерхового будинку на Лук’янівці у Шевченківському районі Києва, здійснений армією російської федерації.

"Вони не тварини. Вони не орки. Вони просто ніхто. Вони не заслуговують на жодні сентименти. Всі разом і кожен окремо. Емоцію, яку вони викликають в українців та всього цивілізованого світу, більша за нелюбов, глибша за ненависть, колоритніша за непрощенство. Це тотальне нехристиянське бажання страждань та смерті всім, хто чинить це нелюдство в Україні", - наголосив Стефанчук.

Читайте також: Стефанчук: Кандидатство України в ЄС – потужний політичний меседж, який почують і в бункері

Як повідомляв Укрінформ, вранці 26 червня у Києві пролунали кілька вибухів. За словами мера столиці Віталія Кличка, у житловому будинку у Шевченківському районі тривають пошуково-рятувальні роботи. Під завалами є люди.

Пізніше Кличко додав, що з-під завалів обстріляного житлового будинку дістали живою семирічну дівчинку.

Читайте також: Україна потребує системи MLRS, танки, артилерію та антикорабельні системи – Стефанчук

Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що через ракетний обстріл Києва було поранено п'ятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-