У Харкові внаслідок ворожих обстрілів постраждала лікарня, зруйнований житловий будинок

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів постраждала лікарня, зруйнований житловий будинок

Фото, відео
Укрінформ
У Немишлянському районі Харкова внаслідок обстрілу з боку російських військ постраждала лікарня, зокрема операційна, а в Холодногірському районі зруйнований житловий будинок.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України у Харківській області, передає Укрінформ.

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів зруйнований житловий будинок / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

"О 00:28 в Немишлянському районі внаслідок обстрілу лікувального закладу були пробиті: дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентген кабінеті, без подальшого горіння", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в ДСНС, загиблих та постраждалих немає.

Крім того, близько 23:08 ракета загарбників влучила в один із житлових двоповерхових будинків у Холодногірському районі Харкова. Будівля зазнала значних руйнувань, пожежі не було. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт вогнеборці врятували 2 людей з-під завалів. До ліквідації було залучено 5 оперативних відділень та 30 чоловік особового складу ДСНС.

Читайте також: У Харкові російськими обстрілами пошкодили ядерну установку

Загалом за добу з 25 по 26 червня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 14 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 5, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 3, пожежі з інших причин — 2, також 1 — на проведення аварійно-рятувальних робіт, 2 — для допомоги комунальним службам, 4 — для надання допомоги співробітникам поліції, 2 — інші виїзди.

Читайте також: Ракетний удар по будинку в Києві: під завалами є люди, двох постраждалих госпіталізували

Всі пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Немишлянському районі Харкова. Там горіли: 2 гаражі на площі 40 кв.м., 4 автомобілі на площі пожежі 50 кв.м., а також балкон квартири в 9-поверховому житловому будинку та ще 5 автомобілів на площі 45 кв.м. До ліквідації цих пожеж було залучено 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 48 чоловік особового складу ДСНС. Попередньо загиблих та постраждалих немає.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 13 ворожих боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-