Мер Охтирки розповів в ОБСЄ про руйнівні наслідки війни рф проти України

Мер Охтирки розповів в ОБСЄ про руйнівні наслідки війни рф проти України

Укрінформ
Міський голова Охтирки Павло Кузьменко виступив у четвер на засіданні Постійної ради ОБСЄ у Відні, поінформувавши присутніх про війну рф проти Україні та її руйнівні наслідки, зокрема, для очолюваного ним міста.

Як передає Укрінформ, про це Павло Кузьменко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Виступив на засіданні Постійної ради ОБСЄ зі свідченнями та широким інформуванням міжнародної спільноти про війну рф проти України, руйнівні наслідки, ситуацію в місті Охтирка, яке стало непереборним форпостом проти подальшого просування російської армії вглиб території України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через війну з Охтирки виїхали близько половини жителів, мер просить поки не вертатися

Очільник української місії в ОБСЄ Євгеній Цимбалюк у своєму Твіттері подякував меру Охтирки за важливі свідчення на засіданні Постійної ради ОБСЄ та нагадування присутнім, що війна триває всього за кілька годин їзди від Відня. "Цього тижня нові ракетні удари по Охтирці доводять, що для справжнього відновлення миру у Європі Росія має програти в Україні", - зазначив Цимбалюк.

Читайте також: Майже усі багатоповерхівки в Охтирці непридатні для проживаннямер

Як повідомлялось, 16 травня на другій Додатковій нараді ОБСЄ з питань людського виміру (SHDM) виступив мер звільненого Тростянця Юрій Бова, який розповів про життя міста на Сумщині під тимчасовою російською окупацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-