Після війни ми побудуємо країну з високим рівнем безпеки - Президент

Після війни ми побудуємо країну з високим рівнем безпеки - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україну після війни ми будемо будувати за найкращими безпековими технологіями, за взірцем провідних держав.

Про це він сказав під час онлайн-зустрічі зі студентами та ректорами українських ЗВО, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні ми боремось за те, щоб у нас було краще, ніж в інших державах. І тому питання безпеки найважливіше на сьогодні. Країну, а особливо інфраструктуру ми будемо будувати на рівні Ізраїлю та інших провідних країн, де люди зрозуміли, що поруч з ними хтось такий живе, від кого може бути лихо в будь-який момент. Тому і гарантії безпеки, і провідні країни. Ми об’єднали не тільки наших громадян, ми об’єднали навколо України інші держави. І тому є незворотний шлях вперед і щодо безпекових речей, і щодо сучасності нашої держави», - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що це відчувається в Європі, у світі, серед лідерів. Це відчувають люди інших країн, які мають зацікавленість приїхати до нашої країни, подивитися на наших людей.

Читайте також: План відбудови України є всесвітньою програмою на сотні мільярдів доларів - Зеленський

«Але зараз ми виборюємо свою державу. Фінальна стадія – вона найскладніша. Вона кривава, вона є. Ми не можемо відмежуватися і сказати: все, війна закінчилася… Безпекова ситуація стовідсотково буде працювати тільки тоді, коли ми деблокуємо наші міста і коли закінчимо війну. Але на сьогодні ми повинні знати, що сучасне переозброєння нашої армії, сучасна протиповітряна оборона – це те, чим ми займаємось. Щоб, які б не були в майбутньому випадки, вони не впливали на наше життя, на безпекову ситуацію. Тому країну ми будемо будувати за найкращими безпековими технологіями», - наголосив Президент.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-