Мер: Базування ЗСУ в цивільних об’єктах Кам'янець-Подільського - російський фейк

Мер: Базування ЗСУ в цивільних об’єктах Кам'янець-Подільського - російський фейк

Укрінформ
Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко спростував поширену в російських ЗМІ інформацію про нібито базування ЗСУ в цивільних об’єктах.

Як передає Укрінформ, про це Посітко повідомив у Фейсбуці.

«Вчора в мережі інтернет з'явилося повідомлення рашистських ЗМІ та їх державних структур про те, що начебто на двох цивільних об'єктах у нашому місті базуються наші збройні сили. Хочу запевнити, що жодних засобів вогневого ураження та й будь-яких військових груп там немає. Ця інформація – черговий елемент інформаційної війни», - йдеться у повідомленні.

Мер вкотре закликав містян не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та прямувати в укриття.

В оприлюдненій у російських ЗМІ інформації йшлося про базування українських збройних сил в обласному дитячому туберкульозному санаторії та загальноосвітній школі-інтернаті №2.

Читайте також: рф готує провокації на Донеччині за «бучанським сценарієм» - ЦПД

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-