У Харкові людей, які ховалися від обстрілів у метро, переселяють до гуртожитків

У Харкові людей, які ховалися від обстрілів у метро, переселяють до гуртожитків

Укрінформ
У Харкові людей, які ховалися від обстрілів у метро, ​​переселяють до гуртожитків – вже перевезли городян із трьох станцій.

Про це повідомляє у Телеграмі прес-служба Харківської міськради, передає Укрінформ.

"Харків'ян, які ховалися від обстрілів на станціях метрополітену, почали розселяти до гуртожитків. Зокрема, житло вже надали городянам, які тимчасово жили на станціях «Завод ім. Малишева», «Метробудівників» та «Спортивна», - йдеться у повідомленні.

Як зазначила заступник голови Адміністрації Слобідського району Світлана Лещенко, багато харків'ян повернулися додому, а тих, чиє житло було зруйновано внаслідок обстрілів, розселили до гуртожитків. Зокрема, 33 мешканці району оселилися у гуртожитку Регіонального механіко-технологічного центру професійної освіти.

«Ми забезпечили їх медикаментами, а також щодня привозимо гаряче харчування. Чимало з них уже вийшли на роботу або активно займається її пошуком», - розповіла Лещенко.

У міськраді зазначили, що гуртожиток готовий прийняти близько 400 харків'ян, які через війну залишилися без житла.

Читайте також: Харківське метро планують запустити за півтора-два тижні

Перші потяги Харківського метрополітену планується запустити за півтора-два тижні.

Як повідомляв Укрінформ, 16 травня у Харкові частково відновили рух автобусів та тролейбусів. На станціях метрополітену на той момент залишалося близько 3-4 тис. осіб – не лише з Харкова, а й із Харківської та інших областей.

Фото:АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-