«Мы, получается, фашисты здесь» - зізнання полонених росіян на допитах

«Мы, получается, фашисты здесь» - зізнання полонених росіян на допитах

Відео
Укрінформ
Полонені російські військові на допитах розповідають, що командування залишило їх напризволяще, а дії армії рф на території України називають фашистськими.

Про це повідомила в Фейсбуці пресслужба СБУ в Харківській області, передає Укрінформ.

«СБУ провела допит окупантів, котрі здалися в полон. Усі вони скаржаться на своє керівництво, яке залишило їх напризволяще. Загарбники повідомляють, що прибули виконувати легкі завдання, як то копати окопи чи відповідати на дзвінки керівництва, а натомість їх відправили в бункер, наказавши утримувати вигідну позицію», - йдеться у повідомленні.

За словами «асвабадітєля», після того, як українські військові взяли їх у оточення, ситуація погіршувалася, і загарбники чекали, поки командування приїде їх рятувати. Але дива не сталось, командування їх просто «кинуло», як і тисячі інших загарбників.

Під час допиту полонений визнає, що російські військові прийшли на українську землю, як загарбники, і називає їх фашистами. «Мы, получается, фашисты здесь», - каже військовий.

Читайте також: Ворог ховається у цивільних об’єктах і веде звідти обстріли – СБУ

Як повідомлялося, російські загарбники, яких мобілізували у квітні, потрапили у полон Збройних сил України і дають свідчення українським спецслужбам про приховану мобілізацію в рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-