Минулої доби загарбники обстріляли 10 населених пунктів Донеччини

Минулої доби загарбники обстріляли 10 населених пунктів Донеччини

Фото
Укрінформ
У Донецькій області російські війська за минулу добу, 18 травня, обстріляли крилатими ракетами та «Смерчами» 10 населених пунктів.

Про це поінформувала пресслужба МВС України у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Зокрема, під обстрілами опинилися населені пункти - Маріуполь, Бахмут, Соледар, Краматорськ, Костянтинівка, Авдіївка, Лиман, Миколаївка, Красногорівка, Нью-Йорк», - йдеться у повідомленні.

За інформацією МВС, російські війська обстріляли мирне населення з авіації, танків, важкої артилерії, реактивних систем залпового вогню «Смерч» та крилатими ракетами.

Зазначається, що за минулу добу росіяни вбили 10 мирних жителів, зокрема двох дітей. Їх було вбито в Лимані внаслідок прямого влучення у житловий будинок.

Також було поранено шестеро осіб.

Руйнувань зазнали 38 цивільних об’єктів - житлові будинки, дві школи та ліцей, дитсадок, швейна фабрика, будинок культури, об’єкти критичної інфраструктури.

Читайте також: росіяни вночі обстріляли Харків і село Циркуни

Поліція задокументувала воєнні злочини рф і розпочала досудові розслідування за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з оприлюдненою начальником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком інфографікою, починаючи з 24 лютого на Донеччині від дій російських загарбників станом на 20:00 18 травня загинули 392 мешканці і були поранені 1103 жителі регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-