Кандидат від «Слуги народу» оскаржить результати виборів у 16 окрузі на Вінниччині

Кандидат від «Слуги народу» оскаржить результати виборів у 16 окрузі на Вінниччині

Укрінформ
На Вінниччині висуванка політичної партії «Слуга народу» Таїса Томляк заявила про намір оскаржувати результати виборів в окрузі №16, де наразі лідирує самовисуванець Геннадій Вацак.

Про це Таїса Томляк у вівторок повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Я, Томляк Таїса Сергіївна, кандидат в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» звернулася за юридичною допомогою до центрального штабу партії щодо встановлення істинних результатів голосування по одномандатному округу 16. Оскільки, після проведення паралельного підрахунку голосів по протоколах з печатками та підписами, штабом було встановлено, що кількість голосів яку виборці віддали за мене більша ніж у кандидата Вацака», - написала Томляк.

Читайте також: Кандидат від "Слуги народу" судитиметься з Балогою за мандат

Вона заявила, що звернеться до ЦВК, ОВК і до суду з вимогою «перерахування результатів голосування на окремих виборчих дільницях. А також для перевірки на відповідність результатів по протоколах із результатами, які окружна виборча комісія передала до центральної виборчої комісії».

Наразі ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів, які надійшли з ОВК №16. Відповідно до отриманих результатів, в окрузі лідирує самовисуванець Геннадій Вацак, якого підтримали 20 557 виборців. У Таїси Томляк - другий результат у 15991 голос.

Читайте також: “Слуга народу” хоче оскаржити результати виборів у 10 округах

Таїса Томляк - адвокат, безпартійна. Геннадій Вацак – підприємець, безпартійний, депутат Вінницької обласної ради, член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-