До бюджету конфіскують 130 тисяч незаконного внеску з виборчого фонду Наливайченка - НАЗК

До бюджету конфіскують 130 тисяч незаконного внеску з виборчого фонду Наливайченка - НАЗК

Укрінформ
Понад 130 тис. грн конфіскують до держбюджету - за незаконний внесок до виборчого фонду кандидата в президенти Валентина Наливайченка.

"Вінницький міський суд Вінницької області своєю постановою визнав винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 212-15 КУпАП, фізичну особу, яка надала добровільний внесок до виборчого фонду кандидата на пост Президента України з порушенням встановленого законом порядку надання внеску", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, порушення виявили за результатом аналізу фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата пост Президента України Валентина Наливайченка.

Читайте також: Отруєння Ющенка: Смешко подав до суду позов проти Наливайченка

"Суд постановив застосувати до внескодавця стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1190 грн на користь держави, з конфіскацією суми внеску у розмірі 137 500 грн", - відмітили у НАЗК.

Загалом за результатами аналізу фінансових звітів про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України НАЗК направило до суду 155 протоколів про адміністративне правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-