Партія зелених України затвердила свій список на вибори

Партія зелених України затвердила свій список на вибори

Фото
Укрінформ
З’їзд Партії зелених України затвердив свій список кандидатів на позачергові парламентські вибори у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Участь в другому етапі ХХХІІ з’їзду ПЗУ в понеділок, 10 червня, взяли лідери партії, депутати місцевих рад від ПЗУ, делегати від областей, активісти виборчого процесу, повідомили Укрінформу у прес-службі політсили.

“Делегати з’їзду затвердили список кандидатів від ПЗУ у загальнодержавному багатомандатному виборчому округу”, - йдеться в повідомленні.

Так, очолила список секретар Партії зелених України з міжнародних питань, координатор Global Greens Women’s Network Тетяна Бодун. “Це поки що єдиний випадок у виборчий кампанії позачергових виборів, коли список очолила жінка”, - зазначили у прес-службі.

До першої десятки також увійшли голова політичної ради ПЗУ Віталій Кононов та заступник голови партії Олександр Зіскін.

«В нашому списку немає «селебріті», старих політиків та олігархату. Ми довго й поступово готували список й представили виборцям виключно молодих та професійних людей. Впевнений, що ці люди зможуть не на словах, а ділом зробити нашу країну кращою», - сказав Кононов.

Читайте також: Гриценко представив першу десятку своєї партії

Крім того, Партія зелених України затвердила свою виборчу програму, ключовими пунктами якої стали соціально-економічні пропозиції та пропозиції щодо збереження й покращення екологічного стану України.

«Наша програма виважена й експертна. Ми не обіцяємо українцям «золоті гори», та ми знаємо, як зробити життя українців краще. Зелені виступають за поетапне введення безумовного базового доходу. Громадяни України заслуговують на справедливе розпорядження природними ресурсами нашої країни. Досвід європейських держав свідчить, що це цілком реальна перспектива» - прокоментував програму Зіскін.

Фото: прес-служба Партії Зелених

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-