Новинський, Мураєв, Вілкул, Кернес: Опоблок+ назвав ТОП-10 списку

Новинський, Мураєв, Вілкул, Кернес: Опоблок+ назвав ТОП-10 списку

Фото
Укрінформ
Партія "Опозиційний блок" оприлюднила першу десятку списку об'єднання з "Партією миру та розвитку", партіями "Наші", "Відродження" та "Довіряй ділам" на парламентських виборах, які мають відбутися 21 липня 2019 року.

Їх представили під час форуму об'єднаних опозиційних сил "Довіряй ділам", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Форуму об'єднаних опозиційних сил "Довіряй ділам" / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

До першої десятки увійшли: народний депутат Вадим Новинський, народний депутат Євген Мураєв, народний депутат Олександр Вілкул, міський голова Харкова Геннадій Кернес, мер Одеси Геннадій Труханов, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Заслужений юрист України Володимир Пилипенко, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

На форумі "Опозиційний блок" також оголосив основні пункти виборчої програми партії. Зокрема, нині для політичної сили є пріоритетом досягнення миру, повернення українців додому, скасування низки реформ і тарифів, децентралізація, економічне зростання за рахунок нової індустріалізації, стрімкого розвитку МСБ і сучасного відродження села. Для політиків також є важливими великі інфраструктурні проекти, соціальний захист і добробут українців, перемога над корупцією, забезпечення поваги до України в світі і поваги до мультикультурності в Україні.

Читайте також: Партію “Відродження” залишив глава через об'єднання з Опоблоком

Як повідомляв Укрінформ, раніше п'ять опозиційних партій "Опозиційний блок", "Партія Миру та Розвитку", партія "Наші", партія "Відродження" та партія "Довіряй ділам" підписали Меморандум про об'єднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-