Джапарова пояснила, чому вирішила йти на вибори разом з Гройсманом

Джапарова пояснила, чому вирішила йти на вибори разом з Гройсманом

Укрінформ
Демократичні сили, які пройдуть в парламент, мають об’єднуватись та тримати той вектор, яким країна крокує 5 років, продовжуючи реалізацію започаткованих реформ в майже усіх сферах суспільно-політичного буття.

Про таке написала у своєму Facebook перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, коментуючи своє рішення приєднатись до команди Володимира Гройсмана на майбутніх виборах до ВР.

"Своє рішення йти на вибори до парламенту в команді Української Стратегіі Гройсмана бачу логічним та послідовним продовженням всього того, що робила з 2014 року, коли працювала журналістом в окупованому Криму й через громадянську позицію та історію свого народу обрала шлях боротьби за справедливість. Вона на боці моєї країни. Мої мрія та мета — вільний від окупанта Крим! Моя мрія — відновлення територіальної цілісності Украіни! Моя мрія — достойні умови для гідного розвитку кримських татар", - наголосила Джапарова.

Читайте також: Представники Меджлісу підуть на вибори у списках щонайменше шести партій — Чубаров

За її словами, з цією метою вона працювала у Мінінформполітики та бачить продовження цієї роботи вже у парламенті.

"Наша команда, до якої здебільшого увійшли всі ті, хто вже працював один з одним, та ті, хто вже має досвід врядування та запуску перетворень, є збірною державних менеджерів. Менеджерів різних рівнів та сфер компетенції... В списку переважно ті люди, спільно з якими впроваджувались важливі зміни в країні – в економіці, гуманітарній сфері, децентралізації, сфері державного управління тощо", - розповіла вона про команду, з якою йтиме на вибори.

Читайте також: Партія Порошенка назвала першу десятку виборчого списку

За словами Джапарової, необхідно аналізувати та виправляти тактичні помилки, які були допущені за останні роки, але при цьому важливо "продовжувати той стратегічний курс, який став нашою спільною перемогою — курс на справжню незалежність".

Читайте також: Партія Гройсмана схвалила рішення про участь у парламентських виборах

Серед тем, якими вона планує займатися у новій Раді — питання деокупації Криму, захист прав корінного народу — кримських татар, захист громадян України, яких перетворили на бранців Кремля на окупованих територіях та їх сімей.

"Ці питання мають стати поза політикою та партійних інтересів. Сподіваюсь, навколо цих питань притомні сили та люди, які пройдуть до ВРУ, збудують консенсус, бо інакше перемоги не буде", - наголосила Джапарова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-