Гриценко і Саакашвілі проводять опитування у Facebook щодо об’єднання

Гриценко і Саакашвілі проводять опитування у Facebook щодо об’єднання

Укрінформ
Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко не виключає об’єднання його політсили із «Рухом нових сил» колишнього голови Одеської ОДА і екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Про доцільність такого об’єднання він запитав у своїх підписників на сторінці у Facebook.

“Шановні друзі, хотів би почути Вашу думку щодо доцільності об’єднання зусиль на цих виборах. З’їзд партії Громадянська позиція призначений на понеділок. На сьогодні, ми вже об’єдналися в єдину команду з трьома проукраїнськими проєвропейськими партіями - це Народний контроль (Дмитро Добродомов), Рідна Країна (Микола Томенко) і Європейська партія України (Микола Катеринчук). Багато з Вас у листах і коментах пропонують нам об’єднатися також із партією Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”, - написав Гриценко Він вважає, що у РНС через стислі терміни можуть виникнути проблеми з повноцінною участю у виборчому процесі. “Хочу виступити з ініціативою - об’єднати зусилля досвідчених принципових і прогресивних лідерів політичних сил виступити разом на парламентських виборах. Тим самим максимально мобілізувати і об’єднати наших виборців”, - зазначив Гриценко.

Саакашвілі у соцмережі відреагував на пропозицію політика. “Я не просто заради красного слівця сказав, що у нас все вирішуватимуть люди, а ми це ще й реально практикуємо. Тому я вже питав вас про пропозицію Віталія Кличка, а зараз питаю про пропозицію Анатолія Гриценка”, - написав він.

Читайте також: На з'їзді "Самопомочі" назвали ТОП-10 списку

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко запропоновував Саакашвілі очолити партію УДАР, але той відповів, що "Рух нових сил" йде на вибори до Верховної Ради самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-