Кличко дав

Кличко дав "остаточний" коментар щодо Саакашвілі

Укрінформ
Міський голова Києва та лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що його політичні плани не змінилися через відмову Міхеіла Саакашвілі йти на вибори разом із його політсилою.

Про це Кличко написав у Facebook.

"Читаю новини в ФБ щодо нашого союзу з Саакашвілі. Без емоцій: я свій жест зробив. Щиро і на продовження дружби та історії відносин. Запропонував у складній ситуації підставити плече, навіть не зважаючи на те, що чимало моїх прихильників неоднозначно сприйняли цю ідею. Так, коментарі в ФБ різні, але, вибачте, не вони й раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них. Є слова, а є вчинки. Я політично планів не змінюю", - зазначив лідер "УДАРу".

Він визнав, що буде складно, однак вважає, що в парламент має пройти якнайбільше демократичних сил, готових "боротися за успішну Україну".

Читайте також: Зеленський заявив, що не має політичних планів щодо Саакашвілі

Кличко підкреслив, що це його остаточний коментар щодо всіх можливих питань на цю тему.

Раніше лідер партії УДАР, мер Києва Віталій Кличко заявив, що вирішив "підставити політичне плече" колишньому президенту Грузії, екс-голові Одеської облдержадміністрації Міхеілу Саакашвілі і запропонував йому стати головою партії "УДАР".

Проте Саакашвілі відмовився від пропозиції Кличка, заявивши, що партію "потрібно міняти фундаментально".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-