"Слуга народу" отримала понад 3,5 тисячі заявок від охочих стати мажоритарниками

Укрінформ
На сайті партії «Слуга народу» зареєструвалося понад 3,5 тисячі охочих стати кандидатами в народні депутати від цієї політичної сили у мажоритарних округах.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі “Слуги народу”.

“На сайті політичної партії «Слуга народу» завершилася реєстрація охочих балотуватися до Верховної Ради у мажоритарних округах. Вона тривала до 2 червня включно. Свої кандидатури запропонували 3 тис. 544 особи”, - йдеться в повідомленні.

За словами голови партії Дмитра Разумкова, всі резюме з матеріалами від претендентів у кандидати в депутати будуть ретельно вивчені та перевірені. І тільки після цього керівництво партії визначить кандидатів, прізвища яких будуть оприлюднені на з’їзді політичної сили 8 червня, сказав він.

«Це доволі серйозний конкурс. Одного «я хочу бути депутатом» замало. Перш за все, ми долучаємо до діяльності у нашій партії людей компетентних і професійних. Час невігласів – далеко позаду. Тому резюме кандидатів з усіма матеріалами вже вивчаються й ретельно перевіряються не тільки внутрішньою службою безпеки, а й фахівцями HR-агентств», – заявив Разумков.

Так, нині відмову отримали 1 тис. 265 осіб, анкети яких уже пройшли перевірку, сказав Разумков, заявивши, що цінності цих людей не збігаються з цінностями партії. За словами голови «Слуги народу», після аналізу відповідних баз і реєстрів, моніторингу соціальних мереж було виявлено, що деякі претенденти чи їхні компанії раніше були задіяні у корупційних схемах і скандалах.

Водночас на сайті партії триває реєстрація охочих долучитися до діяльності «Слуги народу». Свою кандидатуру можна запропонувати у розділах «Волонтер у штаб», «Член комісії або спостерігач» і «Політичний діяч у майбутньому». За даними прес-служби, загалом станом на 3 червня на сайті партії зареєструвалося понад 30 тисяч осіб, які виявили бажання долучитися до команди «Слуги народу».

Читайте також: У партії “Слуга народу” спростували чутки про неможливість участі у виборах

Як повідомлялося, партія «Слуга народу» 29 травня оголосила набір кандидатів у депутати в мажоритарних округах на дострокових виборах до Верховної Ради.

Подати заявку пропонували за допомогою офіційного сайту політсили. Охочі стати кандидатами в депутати мали, зокрема, заповнити анкету, надіслати відеорезюме та запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-