Гриценко сказав, з якими партіями піде на парламентські вибори

Гриценко сказав, з якими партіями піде на парламентські вибори

Укрінформ
Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко братиме участь у позачергових парламентських виборах спільно з партіями "Народний контроль" Дмитра Добродомова, "Рідна країна" Миколи Томенка та Європейською партією України Миколи Катеринчука.

Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Наша команда "Громадянська позиція" спільно з партіями "Народний контроль" (Дмитро Добродомов), "Рідна країна" (Микола Томенко) і "Європейська партія України" (Микола Катеринчук), посилена професіоналами в ключових сферах - разом ідемо на вибори. Формувати новий парламент і новий уряд на нових цінностях - професійності, чесності й нульової толерантності до корупції", - написав Гриценко.

Також він зазначив, що координаційна рада "Громадянської позиції" призначила керівником центрального виборчого штабу голову виконкому партії "Народний контроль" Андрія Мисика.

Читайте також: Тимошенко і Гриценко кажуть, що готові до дострокових виборів Ради

"Під керівництвом Андрія Мисика Центральний виборчий штаб уже розгортається і працюватиме в тій самій (відомій журналістам) будівлі на Подолі за адресою: вулиця Іллінська, 22", - поінформував Гриценко.

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради 8-го скликання та призначення позачергових виборів на 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-