Тимошенко і Гриценко кажуть, що готові до дострокових виборів Ради

Тимошенко і Гриценко кажуть, що готові до дострокових виборів Ради

Відео
Укрінформ
Партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина” та "Громадянська позиція" готові до участі в дострокових парламентських виборах.

Про це лідери зазначених політсил повідомили на своїх сторінках у Facebook.

Зокрема, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила: "Я вітаю розпуск парламенту Президентом України. Я вважаю, що парламент напрацював на дострокові вибори, не приймаючи необхідні для країни закони. Наша команда цілком і повністю готова до дострокових парламентських виборів і без сумніву ми в них візьмемо сильну участь".

Читайте також: БПП "Солідарність" зробила заяву щодо позачергових виборів у Раду

Водночас вона додала, що чинний парламент ще має ухвалити новий закон про вибори, закон про покарання за незаконне збагачення, змінити керівників силових органів - генпрокурора, голову СБУ, міністра оборони - та вирішити питання щодо зниження тарифів.

У свою чергу голова партії "Громадянський вибір" Анатолій Гриценко також зазначив, що підтримує дострокові вибори до Верховної Ради.

Читайте також: “Голос” Вакарчука іде на вибори, коли б вони не були

"Ми до них готові й візьмемо участь. Новій Раді й новому уряду потрібна нова якість - професійність і чесність. Тоді наша країна дійсно отримає шанс. Чекаємо Указу з датою голосування", - написав Гриценко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-