Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

До «жучка кулуарного»: Дай Україні від виборів одпочити!

До «жучка кулуарного»: Дай Україні від виборів одпочити!

Блоги
Укрінформ
Й у Зеленського працюють нонстоп за старими лекалами: назовні продукують меседжі одні, а в реалі – наплановують протилежно інше

Чутки про вибори-non-stop наводять жах на змучену Україну. А в чому ж річ? А просто не може хтось дочекатися визначеного згідно з Конституцією дня парламентських виборів 27 жовтня, політики прагнуть «не розпорошити рейтинг», набраний під час президентської компанії, їм, бач, не хочеться згортати, а потім знову розгортати штаби.

Для того, щоб досягти своєї мети, вони ведуть залаштункові переговори, прикидають «кому вигідно», шукають лазівки в різних законах, щоби об’їхати Основний Закон. Багато хто з колег-журналістів, звиклих до колупання у всьому цьому навколополітичному лайні, уже обсмоктують версії, гадають на іменах, опитують «не під диктофон» мудроголових штабних хом’ячків…

І всі ці діячі та їхня челядь, схоже, і близько не усвідомлюють того, як вони страшенно набридли зі своїм погорілим політичним театром! Погорілим – бо щойно закінчені вибори не залишили сумніву: Україна не хоче жити у системі влади, організованій по старим лекалам, в системі, яка продовжує продукувати меседжі назовні – одні, а в реалі – планувати і робити протилежно інше.

73% – їм щойно про це сказали напряму (навіть та, половина з них, котра хоче, щоб «Президент знизив тарифи»). 25% – прагнуть того ж, лише опосередковано, повіривши, що «Президент почув». Україна реально хоче «жити по-новому» тепер, через п’ять років, коли це гасло було використане в якості передвиборчого піару. Ви можете це нарешті усвідомити, жучки ви кулуарні!?

Та наведіть, нарешті, порядок у своїх головах, руки помийте, з огляду на останні події, з партійними списками розберіться, з тим, хто представлятиме вас. З програмами, реальним визначтесь, бо їх тепер виборці й опоненти читатимуть «під міскроскопом», а «стадіон» у вас – більше не пройде. 

Нарешті, країні дайте перепочить, дух перевести, фізій ваших місяць-два не побачити, картоплю посадить/викопать.

Коротше. Майте совість! Не знаю, як співвітчизники, а я тих, хто продовжуватиме розводити всю цю візантійщину довкола дочасних виборів до парламенту – «зі списку викреслю», не дивлячись. Гарантую: нас таких буде дуже багато.

Сергій Тихий
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-