Лукашенко привітав Зеленського з перемогою

Лукашенко привітав Зеленського з перемогою

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні.

Про це БЕЛТА повідомили в прес-службі білоруського лідера.

"Президент Білорусі Олександр Лукашенко привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні", - йдеться в повідомленні.

Лукашенко підтвердив, що Білорусь завжди була і залишиться для України передбачуваним партнером.

"Із задоволенням зазначаю, що фундаментом відносин між нашими країнами традиційно є загартовані спільною історією братерські зв'язки білорусів і українців. Підтверджую, Білорусь завжди була і залишиться для України передбачуваним партнером, надійним сусідом і добрим другом", - додав президент.

Він також висловив переконання, що спільні зусилля дозволять зберегти на довгий час і поглибити позитивну динаміку двостороннього співробітництва, а діяльність Володимира Зеленського які керівника держави буде сприяти процвітанню України, встановлення миру і громадянської злагоди.

Читайте також: ЦВК лишилося опрацювати менше 10% електронних протоколів

Олександр Лукашенко побажав Володимиру Зеленському міцного здоров'я і здійснення всіх планів на благо дружнього українського народу.

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня пройшов другий тур виборів Президента України. За даними Національного екзит-полу, лідером президентських перегонів є Володимир Зеленський, який набирає 73% голосів, у Петра Порошенка - 25,5%.

Явка виборців становила 62,07%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-