На проблемній дільниці у Донецькій області проголосував один виборець

На проблемній дільниці у Донецькій області проголосував один виборець

Укрінформ
На Донеччині дільнична виборча комісія № 140379, що знаходиться на лінії розмежування у населеному пункті Лебединське, і яка останньою відкрилась о 16 годині, проголосувала одна людина.
Про це повідомили в Громадянській мережі ОПОРА.

«Станом на 20:00 одна людина скористалась своїм виборчим правом та проголосувала на дільниці №140379 в окрузі №60 на Донеччині, яка не відкрилась вчасно, а відповідна дільнична комісія була сформована у день голосування 21 квітня», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на лінії розмежування у населеному пункті Лебединське у Донецькій області вчасно не відкрилася виборча дільниця №140379.

Станом на 14:00 окружна виборча комісія №60 сформувала склад цієї дільничної виборчої комісії, члени комісії прийняли присягу, отримали печатку, бюлетені та всю необхідну документацію.

Читайте також: На виборчих дільницях померли дві людини - МВС

Загалом на цій ДВК за даними ОПОРИ мали б проголосувати 208 виборців. Водночас відповідно до даних ЦВК на цій виборчій дільниці 31 березня у першому турі виборів Президента України взяли участь у голосуванні 4 виборця.

В Україні 21 квітня пройшов другий тур виборів Президента України.

Для проведення виборів було утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном було утоворено 101 виборча дільниця.

За результатами екзит-полів: "112 Україна" у Зеленського – 73,7% голосів, у Порошенка – 26,3%, телеканалу "1 + 1" у Зеленського - 72,7%, Порошенка - 27,3% . Національний екзит-пол: Зеленський набирає 73,2% голосів, Порошенко — 25,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-