Порошенко закликав українців не здаватися

Порошенко закликав українців не здаватися

Відео
Укрінформ
Чинний глава держави Петро Порошенко закликав українців не здаватися, а також заявив, що має намір у подальшому захищати надбання України за останні п'ять років.
Про це на брифінгу в штабі сказав президент України Петро Порошенко повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дорогі українці, ніколи не здавайтеся, ніколи, ніколи... Не здавайся у великому, не здавайся в малому, ні в значному, ні в дрібному, якщо це не суперечить честі і здоровому глузду, саме цими словами великого британця Вістона Черчілля я керувався завжди. Ніколи не здавайся, чув я у 2014 році коли отримав від Януковича пограбовану і обеззброєну країну. Країну на яку сунула путінська орда. І коли закордоні лідери дзвонили не привітати мене з виборами, а висловити щирі співчуття. Прямо казали, що жодна країна на стояла перед такими викликами як тоді були перед Україною. Тоді охочих стати президентом було набагато менше, черги точно не було. Ніколи не здавайся, чув я коли ухвалював рішення ще раз кандидуватися у 2019 , і ясно було наскільки запекла очікується боротьба на фоні тієї брудної інформаційної боротьби, яку вели проти мене зсередини мої політичні опоненти, а за кордоном російські фейкові новини і потужна російська машина гібридної війни",- сказав Порошенко.

Він зазначив, що готовий вже за результатами екзит-полу подзвонити своєму опоненту і привітати його, втім його команда і він сам і надалі будуть захищати досягнення реформ в Україні.

Читайте також: Порошенко готовий привітати Зеленського

"Ніколи не здавайся, чую я і зараз, коли бачу результати екзіт-полів. А вони очевидні, і дають підстави подзвонити моєму опонентові і привітати його, - сказав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами екзит-полів: "112 Україна" у Зеленського – 73,7% голосів, у Порошенка – 26,3%, телеканалу "1 + 1" у Зеленського - 72,7%, Порошенка - 27,3% . Національний екзит-пол: Зеленський набирає 73,2% голосів, Порошенко — 25,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-