Вибори Президента: телеканал 1+1 оприлюднив свій екзит-пол

Вибори Президента: телеканал 1+1 оприлюднив свій екзит-пол

Укрінформ
За результатами екзит-полу телеканалу "1+1" у другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський набирає 72,7% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко - 27,3%.
Результати екзит-полу були оприлюднені під час спецвипуску ТСН "Вибір країни" у неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У штабі кандидата в Президенти Володимира Зеленського зустріли оплесками дані екзит-полу телеканалу "1+1".

Згідно з цими даними, у Зеленського - 72,7% голосів, у Петра Порошенка - 27,3%.

В очікуванні результатів Зеленський вийшов до журналістів з дружиною Оленою і своєю командою. Присутнім він пожалівся, що в залі душно, випив склянку води. Після цього Зеленський зробив селфі на фоні присутніх у штабі.

Читайте також: Екзит-пол "112 Україна": у Зеленського – 73,7%, у Порошенка – 26,3%

Кандидат у Президенти Володимир Зеленський після оприлюднення результатів Національного екзит-полу подякував українцям та своїй родині за підтримку.

"Ми зробили це разом", - сказав він.

Екзит-пол ТСН проведений 21.04.2019 дослідницькими компаніями Kantar TNS та Info Sapiens на замовлення каналу 1+1. Опитано близько 20 тисяч респондентів від 18 років на виході з 600 виборчих дільниць на всій території України (крім спеціальних, закордонних дільниць та окупованих територій). Методика: особисте інтерв’ю. Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%. Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів проведення екзит-полів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Україні відбувся другий тур виборів Президента, до якого вийшли кандидати: шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-