ОПОРА зафіксувала вкидання пачки бюлетенів на Луганщині

ОПОРА зафіксувала вкидання пачки бюлетенів на Луганщині

Укрінформ
Спостерігачі ОПОРИ в Луганській області зафіксували вкидання пачки бюлетенів на одній з виборчих дільниць.
Про це повідомляється на сайті організації.

"У Станично-Луганському районі Луганської області 21 квітня спостерігачі ОПОРИ виявили пачку бюлетенів, що були одночасно вкинуті однією людиною в скриньку для голосування. Так, у 114 виборчому окрузі на дільниці № 440543, що у селі Тепле, спостерігач ОПОРИ зафіксував пачку бюлетенів, що знаходилися в скриньці для голосування", - йдеться у повідомленні.

Під час з’ясування ситуації від членів комісії на адресу спостерігача були висловлені побажання «закрити очі на вказану ситуацію та не викликати поліцію». Після того, як представник ОПОРИ відмовився від запропонованого варіанту та зателефонував до поліції, один із членів комісії зізнався, що це він здійснив вкидання бюлетенів на користь одного із кандидатів.

Читайте також: Поліція відкрила 10 справ через "замінування" і виборчі порушення

Наразі на місці події працює поліція, яка отримує пояснення від члена комісії, який здійснив вкидання бюлетенів, з’ясовує мотиви й обставини події й надає правову оцінку ситуації.

В Україні 21 квітня проходить другий тур виборів Президента України. За пост Президента змагаються шоумен Володимир Зеленський та чинний Президент Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-