Українці Австралії першими завершили голосування

Українці Австралії першими завершили голосування

Документ
Укрінформ
На виборчій дільниці при Посольстві України в Австралії вже завершилося голосування, там виборча дільниця відкрилася першою серед закордонних. Найбільше голосів виборці віддали Петру Порошенку.

Про це повідомляє Посольство України в Австралії на сторінці у Facebook.

"Ділимося з вами результатами голосування українців Австралії. Загалом участь у другому турі виборів Президента України взяло 99 осіб. Петра Порошенка підтримало 72. Володимира Зеленського - 26. Один бюлетень визнано недійсним", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, на виборчій дільниці при Посольстві України в Австралії українці з різних частин континенту першими обирають Президента України.

"Незважаючи на відстані, які відділяють австралійську столицю від регіонів, люди, яким небайдуже, приходять. Традиційно активні Канберра і Сідней, особливо тепло вітають українців з інших штатів та територій, зокрема, Мельбурна, які машинами та навіть мотоциклами подолали понад 1500 тис. км, щоб віддати свій голос за майбутнє України", - розповіли у посольстві.

Як повідомлялося, у неділю, 21 квітня, відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України. Воно триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування. Перший тур виборів Президента пройшов 31 березня. Тоді у виборчому бюлетені було 39 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-