На Донбасі зібрали ДВК, аби запустити проблемну дільницю

На Донбасі зібрали ДВК, аби запустити проблемну дільницю

Укрінформ
На Донеччині склад останньої дільничної виборчої комісії № 140379, яка знаходиться на лінії розмежування у населеному пункті Лебединське, сформовано.

Про це повідомили в Громадянській мережі ОПОРА.

«Станом на 14:00 окружна виборча комісія №60 сформувала склад дільничної виборчої комісії №140379. Члени комісії прийняли присягу, отримали печатку, бюлетені та всю необхідну документацію», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що за інформацією спостерігачів ОПОРИ, члени ОВК №60 проголосували за набуття повноважень членами ДВК №140379.

Читайте також: Національний екзит-пол не дали провести на шести дільницях

«Члени комісії вже отримали списки виборців, протоколи та бюлетені. За поданням голови склад дільниці становить 9 осіб. Ми працювали активно аби сформувати склад комісії та майже добу шукали цих людей», - розказав у коментарі ОПОРІ голова ОВК №60 Віталій Барановський.

Нині члени ДВК їдуть з Волновахи до Лебединського, аби розпочати виборчий процес на дільниці.

Як повідомляв Укрінформ, за словами координаторки спостереження ОПОРИ за виборами в Донецькій області Анастасії Прокопенко, згідно з даними ЦВК на цій виборчій дільниці № 140379 у першому турі виборів Президента України 31 березня взяли участь у голосуванні 4 виборці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-