Зеленський прокоментував свої слова про

Зеленський прокоментував свої слова про "повстанців ДНР і ЛНР"

Відео
Укрінформ
Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський прокоментував свої слова про "повстанців" із терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР", заявивши, що "мав на увазі бунтарів, які проти України".
Про це він сказав у неділю, коли прибув на виборчу дільницю для голосування, відповідне відео оприлюднило Радіо Свобода.

"Це було написано так на... Це мається на увазі бунтарі, хлопці й дівчата. Мається на увазі бунтарі, так було написано на сайті Президента. Бунтарі, які проти України", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 19 квітня Зеленський під час неофіційних дебатів з чинним Президентом Петром Порошенком на НСК "Олімпійський" вжив словосполучення "повстанці ЛНР і ДНР".

"Чи правда, що в пайках повстанців ЛНР і ДНР є цукерки "Рошен"?" - запитав Зеленський у Порошенка. Він пояснив, що це питання від людей в інтернеті, які вони просили поставити Порошенку.

Читайте також: Поліція вручила Зеленському адмінпротокол за демонстрацію виборчого бюлетеня

Зі свого боку, чинний глава держави у коментарі журналістам перед початком дебатів на Суспільному назвав висловлювання Зеленського про "повстанців ДНР та ЛНР" або використанням штампів держави-агресора - Росії, або тотальною некомпетентністю.

Згодом, у ході дебатів на Суспільному, Порошенко наголосив, що в Україні немає "повстанців".

Згідно із законодавством України, непідконтрольні уряду райони Донецької та Луганської областей визнані окупованими Росією, а збройні формування, які там перебувають, — російськими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-