Порошенко - Зеленському: За п’ять років ми зробили більше, ніж за 25. А де були ви?

Порошенко - Зеленському: За п’ять років ми зробили більше, ніж за 25. А де були ви?

Укрінформ
Чинний Глава держави та кандидат у Президенти Петро Порошенко заявив, що за останні п’ять років Україна зробила і досягла більше, аніж за чверть століття до цього, а в той час його опонент, кандидат у Президенти Володимир Зеленський ображав жартами Україну.
Про це Порошенко зазначив під час передвиборчих дебатів на НСК "Олімпійський", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Світові лідери, міжнародні фінансові організації визнали, що за останні п’ять років, коли країна була під моїм керівництвом, ми зробили більш, ніж за чверть століття до цього, а де в цей час були Ви? У Росії? Де в цей час були Ви? Розграбляли і отримували гроші з бюджету, знущалися або вибачалися перед Кадировим?!”, - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що за час його президентства українці зберегли державу, зберегли і створили міжнародну солідарність на підтримку України, захистили втрачені ринки Росії поглибленою і всеохоплюючою зоною торгівлі з ЄС.

“Якби Ви знали, у якому стані я прийняв державу у 2014 році! Без грошей на казначейському рахунку, без золотовалютних резервів, без армії, без будь-якої зброї, Ви би задавали питання по-іншому, а Ви в цей час ображали нашу державу, Ви намагалися виставити Україну повією своїми жартами, ви намагалися отримувати гроші, у тому числі і з російського бюджету за зняття своїх фільмів”, - звернувся Порошенко до Зеленського.

Читайте також: Зеленський і Порошенко стали на коліна під час дебатів

Як відомо, дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Кожен з кандидатів має по 5 хвилин на вступну промову. На запитання, яке триватиме не більше хвилини, відповідь має бути не більше 4 хв. Після обміну запитаннями передбачається відповідь кожного з кандидатів по 5 хв. На заключну промову і після цього — по 30 сек. на остаточні репліки.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас, кандидат у Президенти Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-