Експерт пояснила, що спільного у

Експерт пояснила, що спільного у "гучномовця в СРСР" з роликами Зеленського

Укрінформ
Шеф-редактор інтернет-видання "Детектор медіа" Наталія Лігачова розкритикувала намір кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського комунікувати із суспільством за допомогою відеороликів.

Про це вона сказала під час прес-конференції громадської ініціативи "Виборча Рада UA" на тему "Про виклики свідомого вибору президента-2019", коментуючи інтерв'ю Зеленського виданню “РБК-Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я жодного разу не почула ані від експертів, які представляють начебто Зеленського, ані від нього самого, чи вони взагалі будуть звертати увагу на громадянське суспільство. У цьому ж інтерв'ю (для РБК-Україна — ред.) він сказав, що знайшов уже чарівну паличку, за допомогою якої буде спілкуватися з виборцями, — це відеоролики. Але що значить спілкування через відеоролики? По-перше, це не комунікація. Це як у Радянському Союзі був гучномовець, який розповідав людям те, що їм треба запам'ятати. Тобто зворотного зв'язку немає. По-друге, ми розуміємо, що відеоролики — це перш за все, емоції: він сходив у душ, поплавав, сказав щось про президента, іншого кандидата або що — і все, закінчилося”, — зазначила Лігачова.

Читайте також: Аласанія назвав ключове питання, яке ніяк не могли узгодити штаби

Як повідомлялося, в інтерв'ю РБК-Україна кандидат у президенти Володимир Зеленський сказав, що планує продовжити обраний під час передвиборчої кампанії стиль комунікації з українцями — спілкуючись через соцмережі. Зокрема він має намір щодня записувати відеозвернення до жителів східних регіонів України, в яких інформуватиме їх про НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-