На “Олімпійському” пройшла нарада щодо безпеки глядачів під час дебатів

На “Олімпійському” пройшла нарада щодо безпеки глядачів під час дебатів

Фото
Укрінформ
На “Олімпійському” представники Мінмолодьспроту, МВС та ДСНС провели нараду щодо безпеки глядачів під час дебатів кандидатів у Президенти.

Про це Жданов написав на своїй сторінці у Facebook.

“Основне питання - забезпечення максимального рівня безпеки під час проведення дебатів між кандидатами в Президенти України. Це буде масштабна подія - очікується велика кількість глядачів, прихильників обох кандидатів, вітчизняних та закордонних журналістів. Правоохоронцями та рятувальниками, разом з відповідними службами стадіону, буде зроблене все можливе, щоб дебати пройшли гідно та вільно - без інцидентів, провокацій та інших надзвичайних подій”, - зазначив міністр. Він не сумнівається, що спільними зусиллями вдасться скласти цей тест на демократичність, забезпечення рівних можливостей для кандидатів в Президенти, що вийшли в другий тур виборів. “Водночас суспільство, отримає можливість побачити дебати по телебаченню та в Інтернеті, або взяти в них безпосередню участь в якості глядачів на стадіоні та зробити свій усвідомлений вибір”, - додав Жданов.

У нараді взяли участь міністр молоді та спорту Ігор Жданов разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, представниками МВС та ДСНС, адміністрацією та службою безпеки НСК “Олімпійський”.

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Чинний президент погодився і запросив його провести дебати на стадіоні 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

Читайте також: На "Олімпійському" розповіли про щільний графік 19 квітня - з ранку до опівночі

16 квітня команди Петра Порошенка і Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Як відомо, 19 квітня о 20.00 відповідно до закону про вибори Президента мають розпочатися дебати в ефірі Громадського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-