У фан-зоні Зеленського хочуть зібрати агресивних молодиків — штаб Порошенка

У фан-зоні Зеленського хочуть зібрати агресивних молодиків — штаб Порошенка

Оновлено
Укрінформ
У штабі Петра Порошенка побоюються, що команда Володимира Зеленського хоче перетворити дебати на НСК "Олімпійський" "на шапіто".

Про це заявив речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У фан-зоні Зеленського хочуть утворити групу агресивних молодиків, які зриватимуть розмову і перетворять дебати на "Олімпійському" на шапіто", - сказав Медведєв.

Він зазначив, що штаб Зеленського розпочав розповсюдження квитків на дебати на НСК “Олімпійський” в односторонньому порядку, втім спроби зареєструватися на сайті закінчуються невдачею.

Водночас Медведєв повідомив, що передвиборчий штаб Порошенка розпочинає реєстрацію на дебати прихильників чинного Президента в мережі Фейсбук.

"Відтак ми від сьогодні розпочинаємо реєстрацію наших прихильників на Фейсбуці, які захочуть прийти на стадіон і підтримати Петра Порошенка як єдиного з вже двох кандидатів з 39 , який здатний ефективно виконувати функції верховного головнокомандуючого. ... Ми можемо змістовно дискутувати про те, якою може бути Україна, як зробити життя людей кращим", - сказав Медведєв.

Читайте також: Прихильників кандидатів на "Олімпійському" має бути 50 на 50 — штаб Порошенка

Він зазначив, що штаб Порошенка очікує, що від сьогодні Національна гвардія, Нацполіція розпочнуть заходи із забезпечення заходів безпеки на НСК "Олімпійський" під час проведення дебатів.

Як повідомляв Укрінформ, 16 квітня команди Петра Порошенка та Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський" щодо можливості проведення там дебатів 19 квітня. Точний час проведення дебатів ще не визначено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-