Активність виборців з Криму зросла - понад 6 тисяч змінили місце голосування

Активність виборців з Криму зросла - понад 6 тисяч змінили місце голосування

Укрінформ
Кількість виборців з окупованого Криму і Севастополя, які змінили місце голосування, щоб взяти участь у другому турі виборів Президента України, становить 6025 осіб.
Оновлені дані про участь кримчан і севастопольців, які виявили бажання взяти участь у голосуванні на виборах Президента України, опублікував Державний реєстр виборців України.

Згідно з даними реєстру, з 6025-ти жителів окупованого півострова, які отримали запрошення на другий тур виборів, 4884 особи зареєстровані в Автономній Республіці Крим і ще 1141 - у Севастополі.

Найбільша кількість кримчан і севастопольців, які зареєстрували зміну виборчої адреси, голосуватимуть у Києві - 1975 осіб, і в Київській області - 757650 осіб.

Читайте також: До другого туру понад 325 тисяч українців змінили місце голосування

Громадяни України, які зареєстровані в окупованому Криму та виявили бажання взяти участь у другому турі виборів Президента України, повинні були змінити місце голосування до 15 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, для участі в першому турі виборів Президента України нове місце голосування без зміни виборчої адреси зареєстрували 5528 жителів окупованого півострова, у другому турі кількість таких зареєстрованих виборців на 497 осіб більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-