Вибори-2019: соціологи дізналися розрив між кандидатами у другому турі

Вибори-2019: соціологи дізналися розрив між кандидатами у другому турі

Оновлено
Укрінформ
Якби другий тур виборів відбувався в середині квітня, то 48,4% проголосували б за шоумена, кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського, 17% - за чинного главу держави Петра Порошенка.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 9 по 14 квітня 2019 року і оприлюднені на прес-конференції у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з опитуванням 1,6% респондентів зіпсували б бюлетень, 17,9% - не визначилися за кого голосувати, 8,8% - відмовилися відповісти, за кого б проголосували, 6,3% - не брали б участі у голосуванні.

Читайте також: Джемілєв хоче почути відповіді на свої запитання від самого Зеленського

Водночас згідно з прес-релізом, оприлюдненим на сайті КМІС, якби другий тур відбувався в середині квітня, серед тих, хто збирається голосувати і визначився зі своїм вибором, 72,2% проголосували б за Зеленського, 25,4% – за Порошенка, 2,4% – зіпсували б бюлетень.

Опитано 2004 респонденти. Статистична похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% - для показників, близьких до 25%, 2% - для показників, близьких до 10%, 1,4% - для показників, близьких до 5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-