Южаніна прокоментувала економічні пропозиції команди Зеленського

Южаніна прокоментувала економічні пропозиції команди Зеленського

Укрінформ
Економічні кроки, запропоновані командою кандидата в Президенти Володимира Зеленського, нагадують "погано списані" реальні дії команди чинного Президента Петра Порошенка, які вже втілюються в життя.

Про це заявила народний депутат із фракції партії "Блок Петра Порошенка", голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, повідомляє прес-служба БПП "Солідарність".

"Дивилася "Свободу слова", не здивувалася цим безсоромним очам і словам. Просто хотіла запитати у вас, шановні експерти. Де, скільки і як займався реформами протягом останніх п’яти років Данилюк Олександр?" – написала голова комітету.

"Крім бурхливої імітації змін під вивіскою "драйвера реформ" та істеричного грюкання дверима у відповідальний для країни час ним було зроблено велике… ніщо", - зауважила народний депутат.

Вона заявила, що саме через дії Данилюка чимало бізнесменів опинилися під загрозою виживання, внаслідок блокування податкових накладних.

"Саме "завдяки" Данилюку прогресивні і затребувані в суспільстві ідеї, такі як запровадження податку на виведений капітал, створення єдиного органу з протидії економічним злочинам, доводиться просувати буквально потом і кров'ю", - підкреслила парламентарій.

Читайте також: Джемілєв хоче почути відповіді на свої запитання від самого Зеленського

Підсумовуючи, Южаніна наголосила: "І загалом, економічні кроки, запропоновані "зеленою" командою, нагадують погано списані реальні дії команди Петра Порошенка, які вже втілюються в життя".

Також у статті для видання "Букви" політик детально розглянула пропозиції щодо економічного розвитку країни команди Зеленського.

Висновок, за словами Южаніної, наступний: "Кроки, які "ЗеКоманда" окреслила як першочергові в економічній сфері, досить невизначені і тому примарні. Недостатньо просто озвучити проблему, необхідно розуміти її природу і мати концепцію її подолання, тоді можна говорити і про кроки на цьому шляху. Щоб оцінити наслідки для країни, економіки, суспільства в цілому задекларованих "ЗеКомандою" кроків, потрібно, щоб ця команда показала суспільству, чи розуміє вона, яким чином поставлені цілі буде досягнуто, про що ні пан Зеленський, ні його радники не говорять".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на дебати з Президентом Петром Порошенком в ефірі телеканалу ICTV замість кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського прийшов його радник Олександр Данилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-