МВС обіцяє робити все, аби останні дні перед виборами минули спокійно

МВС обіцяє робити все, аби останні дні перед виборами минули спокійно

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ України обіцяє зробити все для того, аби ці 5-6 днів до дня тиші та виборів пройшли спокійно та безпечно.

Про це сьогодні, 15 квітня, під час брифінгу заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, повідомляє МВС України в Facebook.

«Закликаємо всі політичні сили, які заявили про свою підтримку того чи іншого кандидата в Президенти, неухильно дотримуватися українського законодавства. МВС, у свою чергу, зробить все для того, щоб ці 5-6 днів до дня тиші та виборів пройшли спокійно та безпечно, щоб Україна не була розхитана, а й далі робила кроки до кращого життя та європейських стандартів», - сказав він.

Він також висловив сподівання, що кандидат, який програє, потисне руку переможцю, як це відбувається в цивілізованому світі та побажає плідної роботи на благо українському народу.

Читайте також: МВС закликає штаби кандидатів не розхитувати ситуацію напередодні другого туру

«МВС та всі підконтрольні йому підрозділи продовжують працювати посилено та аполітично для того, щоб український народ зміг безперешкодно, чесно та прозоро обрати Президента. Віримо, що Головнокомандувач буде дотримуватися законодавства та продовжить напрямок на Євроатлантичну інтеграцію, робитиме все для того, щоб Україна була захищена від російської агресії та життя людей покращилося», - зазначив радник міністра.

Інфографіка: www.facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-