Порошенко заявив про твердий намір виграти президентські вибори

Порошенко заявив про твердий намір виграти президентські вибори

Укрінформ
Чинний Президент України Петро Порошенко заявив, що має намір виграти президентські вибори і наголосив, що робить усі можливе, щоб забезпечити політичну стабільність і продовження реформ.

Про це Петро Порошенко сказав на зустрічі з представниками бізнесу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я маю твердий намір виграти президентські вибори. І я роблю для цього все, що можу, і дуже дякую за ту підтримку, яку я відчуваю кожного дня, кожної години. Я роблю і буду робити все для того, щоб забезпечити політичну стабільність, буду робити все для того, щоб забезпечити продовження реформ, які ми з вами почали і дуже багато зробили, забезпечити незворотність нашого європейського і євроатлантичного вектора руху”, - наголосив Порошенко.

Президент додав, що для цього не потрібні референдуми.

“Країна визначилася ще під час Революції Гідності 2013-14 років. Тільки ті, хто думають, що вони мають проводити з цього приводу референдуми, не помітили Революцію Гідності, не помітили, що в країні йде війна, не помітили, що ми боронимо державу 5 років, даючи відсіч російській агресії”, - сказав Порошенко.

Читайте також: Достроковий розпуск ВР призведе до політичної кризи - Президент

Водночас, Глава держави пояснив, що референдум є складовою процесу вступу до Євросоюзу.

“Референдум буде, бо референдум є обов’язковою складовою частиною процесу вступу до Європейського Союзу... Але він має проводитися тоді, коли ми забезпечимо досягнення необхідності критеріїв для вступу в Європейський Союз, критеріїв для підписання плану дій щодо членства в НАТО”, - розповів Порошенко.

Президент зазначив, що саме членство в Європейському Союзі буде гарантувати незалежність України, надійність верховенства права, демократії, свободи слова.

Він також подякував керівникам бізнес-асоціацій, прем’єр-міністру, уряду, Верховній Раді і керівникам комітетів за співпрацю.

“Я наперед вдячний за таку ж плідну роботу протягом наступних п’яти років. Точно впевнений, що у нас все вийде. Бо хто-хто, а ви маєте достатньо інформації, щоб згадати, в яких умовах ми з вами починали в 2014-15 роках і наскільки сьогодні ситуація в економіці набагато краща, ніж 4, 5 років тому, коли катастрофа здавалася вже точно незворотною і точно неминучою”, - зауважив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-