Поліція значно применшує кількість людей, що прийшли на

Поліція значно применшує кількість людей, що прийшли на "Олімпійський" - Цеголко

Фото
Укрінформ
Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко зауважив, що поліція применшує кількість людей, що зібралися підтримати Президента Петра Порошенка на НСК "Олімпійський".

Про це Цеголко написав у Facebook.

"Найбільше вразив гімн, який прямо на стадіоні співали 20 тисяч людей (шкода, що поліція применшує кількість тих, хто зібрався сьогодні). Насправді українців, які вимагають дебатів від кандидата Зеленського, набагато більше", - зазначив Цеголко.

Він також додав, що на "Олімпійському" був "справжній вибух позитиву". "Атмосфера була неймовірна: родини з дітьми, сльози на очах, вишиванки, і неймовірна віра в очах", - свідчить Цеголко.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Служби безпеки України, яка забезпечувала в неділю, 14 квітня, антитерористичний супровід передвиборчих заходів біля НСК "Олімпійський" за участю чинного Президента України Петра Порошенка, участь у публічному виступі, який відбувся на НСК «Олімпійський», взяло близько 15 тисяч осіб.

Раніше МВС повідомило, що забезпечили публічну безпеку під час проведення мирного зібрання громадян, на якому були присутні до 5 тисяч людей.

Читайте також: СБУ нарахувала біля “Олімпійського” 15 тисяч

У неділю 14 квітня кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" на призначені його штабом на 14.14 дебати, на які був запрошений і кандидат у президенти Володимир Зеленський. Однак Зеленський не прийшов. Президент виступив перед людьми, що зібралися на площі біля стадіону, після чого зустрівся з журналістами у конференц-залі НСК "Олімпійський".

Після того Порошенко запросив людей, що зібралися біля "Олімпійського", на стадіон. Порошенко зробив селфі з членами своєї сім'ї і тими, хто зібрався на стадіоні. Також люди разом виконали Гімн України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-