Зустріч з Макроном зініціювала команда Зеленського - Le Monde

Зустріч з Макроном зініціювала команда Зеленського - Le Monde

Укрінформ
Команда кандидата в президенти України шоумена Володимира Зеленського виступила з ініціативою провести зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Про це пише впливова французька газета Le Monde.

«Новачок на українській політичній сцені упродовж декількох місяців усунув своїх конкурентів. Але комедіант був доволі розпливчатим відносно своїх намірів, включаючи конфлікт з Росією. Його перемога була б кроком у невизначеність як для українців, так й для партнерів Києва», - йдеться у публікації.

Le Monde вважає, що зустрічі і Зеленського, і Президента України Петра Порошенка були включені до порядку денного Президента Франції Еммануеля Макрона, щоб не показувати прихильність французької сторони до команди чинного українського лідера.

«За нашою інформацією (видання Le Monde – ред.), це команда пана Зеленського виступила з ініціативою запропонувати французькій стороні провести зустріч. Для молодого кандидата, який мріє бути «українським Макроном», інтерес є очевидним: показати своє наближення до популярного в Україні лідера, утвердити свою міжнародну позицію та нагадати про позитивне сприйняття своєї відданості Заходу, після карикатурного представлення, як креатури, що маніпулюється росіянами», - вважає автор публікації.

Читайте також: Зеленський розповів, що роблять люди Коломойського у його команді

Як відзначається, Єлисейський палац не виступив із жодними оцінками після зустрічей.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня кандидати на пост Президента України – чинний глава держави Петро Порошенко і Володимир Зеленський провели окремі зустрічі із Президентом Франції Еммануелем Макроном.

Повторне голосування на президентських виборах в Україні пройде 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-