Медіаексперт про Зеленського: В Україні багато людей, яким подобається напівхамська поведінка

Медіаексперт про Зеленського: В Україні багато людей, яким подобається напівхамська поведінка

Укрінформ
«Неформальна напівхамська поведінка» кандидата у президенти Володимира Зеленського, зокрема перепалка з іншим кандидатом - Петром Порошенком в ефірі «1+1», навряд чи розчарує прихильників шоумена.

Таку думку висловила «Громадському» голова Наглядової ради Суспільного телебачення, заступниця шеф-редактора «Детектор медіа» Світлана Остапа.

Остапа зазначила, що стиль, який Зеленський обрав під час спілкування з чинним главою держави, ніяк не можна назвати дебатами.

«Трошки такий стиль, коли людина просить сама не хамити і не обзивати його, а далі робить те саме, то це точно не дебати», — заявила медіаекспертка в ефірі програми «Нині вже» на Громадському.

Проте, на її думку, поки що ніщо не може розчарувати прихильників Зеленського.

«Я стежу за «Інстаграмом» його (Зеленського — ред.) щодня — так я принаймні буду бачити, що він живий. Він там підтягнувся три рази — 2,5 мільйона лайків, і так далі. Очевидно, що є в Україні дуже багато людей, яким подобається неформальна напівхамська поведінка», — сказала Остапа.

Раніше Світлана Остапа заявила, що в разі перемоги Зеленського в другому турі українцям доведеться жити без «живого» президента, нагадує видання.

Читайте також: Керівництво "1+1" має довести обґрунтованість позову до Порошенка — експерт

Як повідомляв Укрінформ, 11 квітня Порошенко у студії програми "Право на владу" запросив Зеленського на дебати "прямо зараз". Однак шоумен телефоном відповів, що перебуває у Парижі, а також укотре відмовився від теледебатів на "Суспільному" і кинув слухавку.

Порошенко відмовився коментувати цей інцидент, сказавши лише, що ті, хто дивився ту передачу, самі все бачили і самі здатні зробити висновки. Водночас він сподівається, що наступного тижня кандидати у Президенти нарешті зможуть перейти до змістовних дискусій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-