У Зеленського назвали дату і час дебатів на

У Зеленського назвали дату і час дебатів на "Олімпійському"

Укрінформ
Штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського випустив анонс дебатів на НСК "Олімпійський", згідно з яким вони мають відбутися 19 квітня о 19:00.

Відповідне відео оприлюднено на сторінці Команди Зеленського в Instagram.

Як повідомлялося, кандидат у президенти України Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на посаду глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Порошенко погодився на проведення дебатів на стадіоні, проте наголосив, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах.

Читайте також: Зеленський розповів подробиці зустрічі з Макроном

Державне підприємство "НСК "Олімпійський" отримало запити від уповноважених представників кандидатів на проведення дебатів. Зокрема, від представника Порошенка надійшов запит щодо проведення дебатів 14 та 19 квітня, а від представника Зеленського - на 19 квітня 2019 року.

10 квітня на брифінгу речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського взяти участь у дебатах на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня о 14:14.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-