Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Тихий повзучий реванш – на тлі тотальної шоуізації політики

Тихий повзучий реванш – на тлі тотальної шоуізації політики

Блоги
Укрінформ
Гидотне відчуття чи не від усіх українських ефірів

Журналісти де ви? Де ви – ті журналісти, які розуміють, що таке честь і професійна відповідальність? Гидотне відчуття від усіх українських ефірів.

Тихий повзучий реванш, якого не помічають в угарі тотальної шоуізації політики.

Медведчука в ефірах 112-го та NewOne з кожним днем все більше й більше. Він уже, здається, по присутності перевершив Ахметова з його Фондом на каналі "Україна". Постійно на фоні партійної символіки. Впевнено – до парламентських виборів.

І частіше в ефірах стали звучати заяви ватажків так званих "ДНР/ЛНР". Я їх чую часто на 112-му, наприклад, у тих же сюжетах про Медведчука озвучують їхню позицію.

А сьогодні навіть на Прямому зранку "крутили" Губарєва... Канал хотів показати, що той, мовляв, підтримує Зеленського. Але це поганий хід з усіх точок зору. Той, хто розуміє, – і так все розуміє, йому не потрібно зайвий раз пояснювати. Ви робите погану послугу для тих, хто не розуміє, легитимізуючи в їхніх очах тих, хто привів в цю країну війну. Ви тим самим готуєте ґрунт для ширшої легітимізації сепаратистів... Ви допомагаєте Медведчуку і К... А відтак і Путіну...

Як можна цього не розуміти?

Діана Дуцик
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-