Друг дитинства Зеленського пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію

Друг дитинства Зеленського пояснив, чому не прийшов на прес-конференцію

Укрінформ
Колишній учасник проекту "Квартал 95" і друг дитинства Володимира Зеленського Денис Манжосов висловив думку, що Зеленський може бути Президентом, але не в такий "спекотний" період для України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Прямий".

"Володя може бути президентом у будь-який час. Але, на мій погляд, чомусь саме в ці дні, в ці спекотні дні для нашої країни... ну не цей день для нього", - сказав Манжосов.

Він також пояснив, чому не брав участі в прес-конференції, яка мала відбутися в інформагентстві "Українські новини" в четвер. За словами Дениса Манжосова, він приїхав на прес-конференцію на 40 хвилин раніше, від'їхав, щоб випити кави і в цей час організатори йому повідомили, що будівлю заміновано і йому краще не з'являтися.

"Я ніколи з цим не стикався, я, звичайно, дуже сильно засмутився", - сказав Манжосов. Він також вибачився перед журналістами, які марно прийшли на прес-конференцію.

Читайте також: Екс-учасник "Квартал 95" Манжосов приїхав на анонсовану прес-конференцію, але потім зник

Як повідомлялося, 11 квітня була анонсована прес-конференція колишнього учасника проекту "Квартал 95" і друга дитинства кандидата в Президенти Володимира Зеленського Дениса Манжосова на тему: "Задзеркалля - як і чому розійшлися шляхи найкращих друзів дитинства, партнерів по КВК і студії "Квартал 95".

Манжосов приїхав за годину до початку анонсованої прес-конференції, але потім поїхав звідти. Пізніше з'явилася інформація, що будівлю інформагентства, де мав проходити захід, начебто заміновано. Як зʼясувалося, інформація про мінування виявилася хибною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-