Другий тур: ЦВК дала добро на передачу бюлетенів у окружкоми

Другий тур: ЦВК дала добро на передачу бюлетенів у окружкоми

Укрінформ
Центральна виборча комісія уповноважила Державне підприємство спеціального зв’язку від імені Комісії здійснити передачу виборчих бюлетенів для повторного голосування 21 квітня 2019 року в територіальних виборчих округах відповідним окружним виборчим комісіям.
Про це ідеться на сторінці ЦВК у Facebook.

“Комісія своєю постановою уповноважила Державне підприємство спеціального зв’язку в особі визначених ним працівників цього підприємства від імені Центральної виборчої комісії здійснити передачу виборчих бюлетенів для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року в територіальних виборчих округах відповідним окружним виборчим комісіям з виборів Президента України на засіданнях цих комісій та підписати відповідні протоколи”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: ЦВК не продовжуватиме роботу дільниць через Песах

Окрім того , на своєму засіданні ЦВК затвердила Кошторис видатків на підготовку та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року для потреб дільничних виборчих комісій закордонних виборчих дільниць на загальну суму 13 млн 689 тис. 500 гривень.

Також повідомляється, що Центрвиборчком вніс зміни до постанови від 7 квітня 2019 року № 761 "Про Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-