Мовний експерт Зеленського виступає за модернізований СРСР - Княжицький

Мовний експерт Зеленського виступає за модернізований СРСР - Княжицький

Укрінформ
Голова комітету Верховної Ради з питань культури й духовності Микола Княжицький вважає, що радник кандидата на посаду Президента України Володимира Зеленського Олександр Харєбін, який відповідатиме за гуманітарну політику, виступає проти державної мови.

Таку думку Княжицький оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

“За гуманітарну, мовну та інформаційну політику в Зеленського відповідатиме Олександр Харєбін. Ми побіжно знайомі. Почав цікавитися його виступами і публікаціями. Він виступає проти державної мови”..., за модернізований СРСР. Категорично не сприймаю такої позиції”, - йдеться у дописі.

Народний депутат переконаний, що навіть на телеканалі 1+1 працює багато талановитих менеджерів, журналістів, патріотів, які могли б працювати у цій сфері.

Читайте також: Кличко запросив Зеленського і Порошенка для здачі аналізів

“Ніхто не проти змін, навпаки. Але зміни можуть бути як крок вперед, до розвитку, або як смертельний для країни стрибок у прірву радянського минулого. Гуманітарна політика - одна з небагатьох галузей, де нам вдалося досягти революційного поступу. І та сфера, яка дає надію на відродження України”, - підкреслив Княжицький.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у штабі кандидата на посаду Президента України Володимира Зеленського назвали імена основних експертів, радників і представників. Серед них є Олександр Харєбін - експерт з питань інформаційної та мовної політики та загальнополітичних питань, політичний консультант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-