Гончаренко готовий “вкластися” в організацію дебатів Порошенка і Зеленського

Гончаренко готовий “вкластися” в організацію дебатів Порошенка і Зеленського

Укрінформ
Дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського мають відбутися за будь-якої ціни, бо їх чекають мільйони українців.

Про це заявив заступник Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко в кулуарах парламенту, повідомляє сайт БПП “Солідарність”.

«Той, хто намагається піти від дебатів, не поважає всіх українців. Дебати – про майбутнє України. Тому, я не приймаю історію з боку штаба Зеленського, коли вони самі викликали на дебати, а тепер шукають будь-який привід, щоб не піти на дебати. Ціною відсутності дебатів може бути не мільйони гривень, а доля країни!», – підкреслив Гончаренко.

Він також зазначив, що дебатів чекають мільйони українців, і тому вони мають відбутися за будь-якої ціни.

«Якщо штаб пана Зеленського не готовий витрачати на це кошти, то я особисто готовий закрити частину витрат на організацію дебатів, щоб українці побачили кандидата в Президенти Зеленського. Думаю, що багато хто готовий заплатити за те, щоб Зеленський вийшов і пояснив, з чим він йде в Президенти. Дебати дуже важливі і рахувати скільки вони коштують, 6 млн грн чи 3 млн грн, немає жодного сенсу. Ціна дебатів – доля країни!», – наголосив Гончаренко.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський (який, власне, і висунув ідею проведення дебатів на “Олімпійському”, а не на “Суспільному”, як передбачено законом) каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

Читайте також: У Порошенка наполягають: 14 квітня - ключова дата для дебатів

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що студія "Суспільного" буде готова до проведення дебатів між кандидатами в президенти України 19 квітня о 19:00.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-